Fényre sötétedő lencsék

Az, hogy a jövőt hogyan látja, nagymértékben függ attól, milyen szemüveget hord most.

A fényre sötétedő lencsék a legmegfelelőbb megoldást kínálják arra, hogy megőrizhesse szeme egészségét a jövő számára. A fényre sötétedő lencsék esetén a szín intenzitása a napsütés erősségétől függően erősebb, vagy gyengébb, így folyamatosan hordhatóak a nap folyamán anélkül, hogy cserélgetni kellene egy napszemüveget az egyszerű korrekciós szemüveggel. A lencse színezéseit nagy odafigyeléssel választották meg, hogy azok minél kontrasztosabb látást biztosítsanak és megszüntessék a vakító csillogást. A fényre sötétedő lencsegyártás piacvezetője a Transitions.

A szem egészségének védelme

Az UV-sugárzás károsítja szeme egészségét, és hosszú távon ronthatja látását. A Transitions lencsék megszűrik a napsugárzásból fakadó káros UV-sugarak 100%-át, mindig és mindenhol védik a szem egészségét.

Optimális látásélesség

A túl sok, vagy túl kevés fény csökkenti az ún. kontraszthatást. A Transitions lencsék kontrasztfokozó hatásuknak köszönhetően tisztább látást biztosítanak bármilyen fényviszonyban.

A szem védelme éppolyan fontos, mint bőrünk megóvása a káros sugaraktól.

Annak érdekében, hogy a káros sugarak ellen megfelelő védelemben részesüljön Ön és családja minden tagja, elengedhetetlen a szemüveg körültekintő kiválasztása. A gyermekek esetében különösen fontos a jó választás, hisz igen sok időt töltenek a szabadban játszva. A gyermekek szeme 18 éves korig folyamatosan fejlődik, ezáltal retinájuk fokozott mértékben van kitéve a káros UV-sugárzásnak.

Az optimális választás: Transitions

A Transitions lencsék belső térben teljesen színtelenek, így senki sem veszi észre, hogy Ön fényre sötétedő szemüveget hord. Szabadban szikrázó napsütésben gyorsan és egyenletesen változnak lencséi napszemüveg sötétségűre. A lencsék rendkívül gyorsan reagálnak a változó fényviszonyokra, és mindig csak annyira változtatják a színüket, hogy a látás tökéletesen kényelmes maradjon, így viselője szinte megfeledkezhet arról, hogy szemüveget hord. Transitions szemüveglencséket barna, vagy szürke színben, bármilyen típusú szemüvegkeretben, bármikor és bárhol viselheti. A fényre sötétedő lencsék elérhetők egyfókuszú, bifokális és progresszív változatban egyaránt.